Over ons

ONZE MISSIE IS OM MEER VROUWEN TE MOTIVEREN IN DE SPORT, MET BEHOUD VAN HUN GELOOF

Heb je ooit een excuus gevonden om niet te sporten of te zwemmen omdat je geen geschikte hijab hebt?

Of maak je je zorgen dat je hijab eraf valt terwijl je traint? Heb je ooit mee willen doen aan een Bikram yogales of klinkt dat als het slechtste idee? Met onze sporthijabs train je comfortabel alle sporten die je maar wilt!

Wij hebben een trendy en geschikte hijab gemaakt met als doel om alle vrouwen in staat te stellen te sporten terwijl ze hun religie behouden. We weten maar al te goed dat bedekken tijdens het sporten voor de meeste hijabis een uitdaging is. We hebben met veel vrouwen gesproken over de sporthijab die nu op de markt is. En het grootste probleem was... niet trendy genoeg of te klein.

Ons toegewijde ontwerpteam heeft maanden besteed aan het maken van de perfecte sport-hijab en we zijn van plan om meer hijabs te maken voor verschillende soorten sporten. Houd onze website in de gaten want binnenkort lanceren we onze nieuwe hijab-shirts!

Ons doel is om prestatie-hijab aan te bieden die trendy, ademend, sneldrogend en vooral comfortabel is.

Fitness, tennis, zwemmen, hockey, voetbal, powerlifting, CrossFit, wandelen, voetbal of welke sport dan ook, onze sport hijab geeft comfort terwijl je maximaal presteert en geeft je daarnaast een ingetogen trendy stijl aan je dagelijkse sportoutfit.

Wij vinden dat iedereen het verdient om zonder enige beperking te sporten. We geloven dat sporten van vitaal belang is en dat het een voordeel is voor onze fysieke en mentale gezondheid en we hopen dat onze beweging je in staat zal stellen je dromen na te jagen.

Met veel liefde gemaakt door,

🇳🇱Sport Hijab NL


Sporthijab.nl is een onderdeel van Bootyband Nederland BV 

www.bootyband.nl

De nummer 1 Fitnesswinkel voor de vrouw. 

KVK: 77776712